Alle indlæg, FOOD

Store bage dag

27. november 2012

Hej søde læsere, jeg ligger igen syg med en slem migræne, som jeg har været ved lægen og få tjekket idag, jeg skal begynde at tage piller, når jeg kan mærke at jeg er ved at få migræne. Nu har jeg også døjet med det i virkelig virkelig langtid, så det var godt at komme til lægen, og få det tjekket.
Jeg har her til middag været ved at bage lækre Jødekager og Finskbrød, mums de smager utroligt godt. Hvis i ikke kender dem, burde i prøve at lave dem, de virkelig virkelig gode. Og min mor var så tidligere hjemme ved en der hedder Jane, og bage Vanilje kranse, de var også virkelig lækre!

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Ninna Kristiansen 27. november 2012 at 18:12

  Lad os håbe at pillerne snart virker 🙁

  Og lækkert med julebag – bliver helt lækker sulten.

  God dag herfra
  http://ninnasverden.bloggersdelight.dk/

 • Reply Stefanie 27. november 2012 at 18:14

  Hvor ser det bare hyggeligt og lækkert ud 🙂 og god bedring!

 • Reply Natasja 27. november 2012 at 19:24

  Hold op det ser lækkert ud 🙂

 • Skriv kommentar