Alle indlæg

Canon EOS 1100D | Mine billeder

28. december 2012

Dette billede er taget med mit Canon kamera, og det var det første jeg tog. Synes det ret godt, eftersom jeg kun en gang har stået med et spejlreflekskamera i hånden. Jeg har gået og øvet mig hele dagen, på hvordan kameraret skal bruges og hvilken indstillinger der skulle være gode, og ikke så gode. Ham i ser på billedet, er Felix. – Nu får i af se lidt flere billeder jeg har taget.
Her er lidt andre billeder, som jeg også lige har taget. Jeg er faktisk overrasket over hvor godt jeg synes kameraret er! Hvad synes i om billederne?  

Relaterede indlæg

2 Kommentar

 • Reply Ida M. 28. december 2012 at 16:31

  Det virker som et super kamera!

  //Ida
  http://www.livetifoelgeida.dk
  – Kig gerne forbi og efterlad evt. en kommentar 🙂

  • kathrine johansen
   Reply kathrine johansen 28. december 2012 at 17:31

   Det bare et rigtigt godt kamera ja :). Og fin blog du har!

  Skriv kommentar