Alle indlæg, FOOD

Lækre chokolade cookies

6. december 2012

Hej fantastiske læsere, min mor har været ved at bage overdrevet lækre chokolade småkager idag, og mhm de smager helt fremragene! Jeg var desværre i skole da min mor stod og lavede dem, så det hende der har taget billederne og sådan, men havde lige løst til at dele opskriften med jer, fordi i er så dejlige! SÅ hvis i en dag har lyst til at bage utrolige lækre småkager, så prøv denne opskrift.

Ingredienser:

  • 300 g. mel (ca 5 dl)

  • 150 g. Floermelis.

  • 300 g kold smør.

  • 2 sps sampisket æg

  • 50 fint hakket chokolade (vi brugte mørkt)

1. Bland mel og flour melis sammen i en skål.
2. tror vidst nok smøren skulle i her og chokoladen.
3. Ældt dejen let sammen med æg.

Oven skal stå på 200 g og de skal have 7 minutter.
– Men desværre ved jeg ikke om det står rigtigt da jeg ikke rigtigt kan læse min mors skrift. men ellers kan i vel finde opskriften på nettet. 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Hosannah 6. december 2012 at 17:17

    De ser rigtig god ud:)

  • Skriv kommentar