Alle indlæg

Nyt Header.

26. december 2012

Hej skønne læsere, som i kan se har jeg fået nyt header igen, da det andet var sådan et jule et, synes jeg selv! Og her i juletiden fik jeg taget nogle gode billeder af mig selv, synes jeg! Og et af dem er brugt til mit nye header! Men nu ville jeg spørge JER? hvilket i synes var flottest og hvilken i synes jeg skal have. Og så lige en ekstra ting. Hvis der er en der er god til at lave header må de meget gerne skrive en kommentar her til! For vil virkelig gerne have et lækkert header og kan bare ikke selv finde ud af det. Tak på forhånd! Hvilket coverbillede synes i er flotteste? Og hvilket synes i jeg skal have? I må meget gerne hjælpe mig med at vælge! Det vil betyde meget for mig! hæhæ.

Relaterede indlæg

6 Kommentar

 • Reply Lea Dahl Kirkegaard 26. december 2012 at 20:57

  De er begge rigtigt fine, den første er lækker og enkel, nummer to er super personlig. Jeg elsker personlige headere, men samtidig må de meget gerne være enkle og stilfulde så jeg synes faktisk at de begge er helt vildt fine! 🙂

  • kathrine johansen
   Reply kathrine johansen 26. december 2012 at 20:58

   Tak for din kommentar Lea, dejligt at få det af vide, der ikke så mange der kommentar på ens opslag længere, hæhæ :)<3

   • Reply Lea Dahl Kirkegaard 26. december 2012 at 21:07

    Jep det kender jeg godt, men det er nu rart at få noget feedback på det man skriver! 😀

 • Reply Louise 26. december 2012 at 21:01

  Jeg kan godt lave headere 🙂 har grafisk uddannelse. Så hvis det er, kan du bare kontakte mig 🙂
  Jeg synes den første, hvor du har skrevet dit navn, er mest stilren. Men kommer jo også an på, hvilket signal du vil sende, for nr. 2 er mere personlig, synes jeg 🙂

  http://www.imeldascloset.bloggersdelight.dk

  • kathrine johansen
   Reply kathrine johansen 26. december 2012 at 21:08

   Vil du gerne lave et header til mig, og hvor skal jeg kontakte dig henne louise? 🙂

 • Reply Sanne 27. december 2012 at 9:54

  Jeg synes, den øverste er flottest 🙂 Jeg er mest til det enkle og stilrene.

  Kunsanne.blogspot.dk

 • Skriv kommentar