Alle indlæg

Nytårsfest | Forfest.

30. december 2012

Hej mine søde læsere, håber ikke i er trætte af alle de indlægs på en dag, men nu kommer der altså et til. Igår fik jeg ikke skrevet nogle indlægs, da jeg var ude at handle ind til alt det vi skal bruge imorgen, da det er nytår! men da vi kom hjem, hyggede vi os og naboen kom over og jeg lavede en masse Jordbær shots da jeg skal lave dem imorgen, så skulle lige øve mig. Og det gik da veltig godt, eller noget. Men senere tog jeg med Annika, og nogle op til taars og så drak vi lidt og lå’ makeup og så tog jeg ellers videre i byen på Bierbar med dem! Det var super hyggeligt.

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Anna Huynh 30. december 2012 at 23:13

  Det lyder som en god aften!
  Hvor ligger Bierbar? 😀

  • kathrine johansen
   Reply kathrine johansen 30. december 2012 at 23:14

   Der ligger en i Blokhus, og Aalborg, ved ikke om der ligger nadre rundt omkring! 😀

 • Reply Bella 31. december 2012 at 3:09

  Der er en i Herning os 🙂

 • Skriv kommentar