Alle indlæg

Bloggens 4 måneders dag

31. januar 2013

Wow hvor går tiden altså stærkt, D. 06.02.2013 er det allerede 4 måneder siden jeg startet bloggen op herinde på bloggers delight, og det er virkelig det bedste jeg har gjort, har fået mig nogle nye venner, eller hvad man skal kalde det, og jeg har fået en masse nye skønne følgere, og en masse der kommentere på mine ting, og giver mig både gode og dårlige kommentar, det helt fantastisk. Disse 4 måneder på bloggers delight har gået overraskende hurtigt. jeg følte allerede at det var for en måned siden jeg sad og knoklet med at få bloggen op og kører, både med vrede, dumme ord og jeg ved ikke hvad. Var så sur over jeg ikke kunne få det til at virke ordenligt. men det fandt jeg heldigvis ud af. Jeg vil aldrig nogensinde fortrude at jeg flyttet her over til i stedet for at være på bloggers delight. Nu vil jeg bare bekæmpe mig op på de 20.000 unikke besøgende. Lige nu har jeg vidst 14.000 og det synes jeg er flot, og det kun på 4 måneder. Men what ever, en blog er ikke noget man skal binde sig til, det skal være noget man gør hvis det lyster en. Men min fritid går på at blogge og finde nye emner til bloggen! Jeg elsker at sidde en hel aften og læse blogs, og få nye ideer til min egen blog, af dem. Jeg er super glad for bloggen og for jer der følger mig, tusinde tak! Hvor langtid har du haft din blog? 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Sandra 4. februar 2013 at 19:23

    Ej hvor skønt! Min blog er kun 2 uger gammel – men hygger mig rigtig meget med den! Held og lykke med dine næste 4 måneder 😉

    http://sandras.bloggersdelight.dk

  • Skriv kommentar