Alle indlæg, FOOD

New year, part three

1. januar 2013

Jeg havde en virkelig virkelig god nytårs aften med min familie, og naboen. Vi fik en masse lækkert at spise, og en rigtigt god dessert. Jeg var godt nok lidt sur da jeg selv valgte at lukke min kat ud, om aften. Men heldigvis kom den hjem her imorges kl halv 9. Men jeg har virkelig fået en super god start, og er sprunget ind i året med de bedste! Min mor, far, naboen, min fars dame og hendes søn. Det var så hyggeligt. Og jeg håber virkelig dette år bliver bedre end sidste. Med færre skænderier, og en masse gode minder. Tak for dette år som nu er gået, og nu er vi sprunget ind i et nyt med en masse smukke raketter, som fløj op efter tolv. Godt nytår.

Til forret fik vi noget brød, og karry dressing med noget rød, grøn og gul peber i, det smagte egentligt ret godt.

Bagefter fik vi Kartofler, en rigtigt god vildt sovs, grønsager, og dyrekølle, og waldorfsalat. Det smagte rigtigt godt. mhm!

Til dessert fik vi Abemad, i ved Råcreme med en masse frugt og chokolade stykker i, men fik desværre ikke et billede af det. Men inden tolv fik vi kiks, og et oste bord.

Havde i en god nytårs aften?

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Louise 2. januar 2013 at 0:21

  Sikke nogle fine og stemningsfyldte billeder! Det lyder til at have været en skøn nytårsaften i dejligt selskab! 🙂 Rigtig godt nytår til dig!

  – Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

 • Reply Stefanie 2. januar 2013 at 13:18

  Hvor ser det bare hyggeligt ud! Godt nytår 🙂

 • Reply Janni Kristensen 3. januar 2013 at 22:12

  Årh sikke nogen fantastiske billeder!

  – Jeg er så øv over at jeg ikke fik taget nogen som helst billeder af den smukke fyrværkeri !

  NU GÅR DER ET ÅR.. Yeah!

  Men virkelig gode billeder, Kathrine!

  Håber du er glad for dit køb: Canon eos1100D 😀

  • kathrine johansen
   Reply kathrine johansen 3. januar 2013 at 22:14

   Jeg er meget glad for mit køb, og har næsten fundet ud af det. Bare ikke helt endnu. Men jaaa det var smukt! :).

  Skriv kommentar