Alle indlæg, PERSONAL

Jeg er blevet mobbet

19. januar 2013

MobningJeg ved ikke hvor jeg skal begynde eller hvor jeg skal starte, men starter nok et sted. Jeg er ikke den kønneste, flotteste eller måske den helt helt tyndeste? jeg har måske ikke de pæneste former, de perfekte tænder, eller et helt perfekt ansigt? men jeg er mig selv.

Jeg er blevet mobbet med min næse, hår, tænder og fordi jeg går med briller, eller har ihvertfald briller. og jeg har aldrig fattet hvorfor man skal mobbe med sådan nogle ting? har man nu ikke lov til at være sig selv i dagens Danmark eller hvad? Vi alle sammen kan sgu ikke være perfekt og ligne en fucking million. Jeg har farvet mig hår i flere år nu, fordi jeg ikke vil blive kaldt noget grimt, bare fordi jeg havde den flotteste røde/orange farve, jeg går ikke særlig tit med mine briller da jeg sikkert bare vil blive mobbet og blive kaldt grimme ting. bare fordi jeg har noget hvidt på mine tænder, fordi jeg havde meget høj feber da jeg var lille, og det har så påvirket mine tænder åbenbart. Selv det bliver JEG mobbet for? jeg hader dagens Danmark.
Jeg har får været en utrolig stor sminke dukke, som gik med tonsvis makeup, og havde en kæmpe kant. og folk sagde til mig ”kathrine, du skal altså lærer og ligge din bruncreme ordenligt og ikke putte så meget på” det tog jeg til mig, der er sikkert mange der har været igennem sådan en ting, og hvis ikke, så fedt nok!
Jeg kom så på efterskole og faktisk fra dag et af, var jeg helt naturlig, havde ingen makeup eller noget på, men blev sikkert stemplet fordi jeg havde en meget grim hud i ansigtet, ja jeg er sgu nok kommet i bumse alderen, desværre. Men det er der rigtig mange der gør. Og fordi jeg var herre bleg.
Idag lå’ jeg så et billede herind på min blog, hvor jeg var helt naturlig, havde kun mascara på fra igår af, og så ligger jeg det herind, og så bliver man pludselig stemplet, og en eller anden siger man ligner en fucking heks? ja jeg har en spids næse og er  ikke den flotteste i verden. Men tænk forhelvede på det lort i skriver, eller lukker ud, der er mange der sidder lige nu og skære i sig selv, fordi de fucking har fået afvide de ligner dit og datten, det ikke færre. Man har famnde lov til at være sig selv? synes jeg.  Hvad mener i? er i også blevet kaldt grimme ting? eller prøvet at være uden for? 

Relaterede indlæg

8 Kommentar

 • Reply Sila Nielsen 19. januar 2013 at 16:53

  Ikke lad de ting gå dig på, ellers vil du aldrig komme videre. Smil og tænk “Jeg er bedre end det”, og ikke tænke på dem der hakker på dig 🙂 Det er det jeg prøver/gør, og det er så meget lettere

  • kathrine johansen
   Reply kathrine johansen 19. januar 2013 at 16:56

   Jeg ved det godt Sila, og tak for din kommentar! Jeg har det da os godt og er ikke ked af det med mobningen mere, men når man sætter et totalt naturligt billede op, og man lige pludselig bliver kaldt føj af en person der faktisk synes at man ikke skulle bruge så meget makeup, fordi han/hun synes man var pænere uden, så gør man det.. Jamen det sgu svært og blive klogt på!

 • Reply Bella 19. januar 2013 at 17:47

  Jeg har ikke prøvet det, men jeg har selv sat en stopper for nogle tilfælde. (da jeg gik i folkeskole, kunne jeg godt selv være en strile, men jeg fandt ud af hvor dumt det var og undskyldte og begyndte i stedet at hjælpe dem som det gik ud over og var i virkeligheden aldrig efter de svage), men jeg var en dum lille tøs og det ville jeg gøre godt igen… Det er jo selvfølgelig mange år siden nu, men det hjælper mig at vide, at jeg stoppede det og gav hver og en, en undskyldning og begyndte at hjælpe i stedet…

  Har dog aldrig været efter nogen med deres udseende. Det er det mest forfærdelige og folk kan ikke selv gøre for hvordan de ser ud… Alle mennesker har noget smukt i sig, hvis man gider se efter. Hvis ikke udseende så personlighed. Men vil fandeme ikke mene du er en skide grim heks. Du er en pæn og en sød pige. Så lad vær at lade det gå dig på… Hvad skrev de? Op med ansigtet, Så godt billederne og ved du hvad? Jeg synes squ du en pæn pige. Håber du okay.

  • kathrine johansen
   Reply kathrine johansen 19. januar 2013 at 19:33

   Jeg er helt okay Bella, og tak for din meget lange besked til mit indlæg, det skønt med sådan nogle og dejligt du hjalp og sagde undskyld :).

 • Reply Emilie 19. januar 2013 at 20:31

  De er fjollede og nogle idiotier. Du er unik på din egen måde, og det kan de åbenbart ikke tåle. Lad dem ikke påvirke dig og se bort fra ‘deres kommentarer’ selvom det er svært. Der er også tale om en voldsom jantelov her i Danmark, at du ligesom ikke må være bedre end nogen. Jeg har også nogle hate-kommentarer – så husk på at du aldrig er alene 🙂 Bliv ved med at gøre det som du plejer.

  Hvis du har lyst til at kigge forbi min blog: http://www.amoredighiaccio.bloggersdelight.dk – som handler om mit liv som døv, mode, træning, livsstil, rejser og en masse billeder/DIT-projekter.

 • Reply Lena Sørensen 19. januar 2013 at 22:42

  Mobning er ondt. Hvorfor skal det ramme en?
  Jeg har også prøvet det. Men jeg var også virkelig grim førhen.
  Det er helt vildt 🙂 Men idag er jeg smuk. Jeg er glad for mig selv,
  føler jeg er et godt forbillede for min lillebror og mine niecer og mange andre piger som følger min blog. Det handler om at elske sig selv. og det er pisse svært! Ønsker dig al held og lykke Kathrine! Du er en pæn pige 🙂 Og du har sgu hovedet placeret det rigtige sted – du er velformuleret og virker til at være sød og en spændende person (som jeg kan læse mig frem til, gennem din blog.

  Knus Lena
  http://www.lesoe.bloggersdelight.dk

 • Reply Natasja Brülow Larsen 19. januar 2013 at 22:50

  Thumps up !

 • Reply Evelyn 21. januar 2013 at 7:55

  I just want to say I

 • Skriv kommentar