Alle indlæg

Black Mask anmeldelse

7. februar 2013

[videofyme id=”845790″ width=”600″ height=”384″ class=”aligncenter”]

(Jeg lavede lige en for sjov video, og der mangler noget af anden del i videoen) Fuck er da så dårligt til det med videoer og at tale i ind i en mobil, imens den filmer! HAHA Men håber i kan li’ den.

Hej bloggen, jeg er næsten lige kommet hjem fra en lang skole dag, og der var post til mig, jeg fik nemlig en Black maske, hvis jeg kunne få 50 til at deltage i min give away og det fik jeg så! Så nu skal jeg lave en lille anmeldelse ud af den! Og jeg har kun hørt godt om den, men nu må vi se. Jeg har ihvertfald lige lagt et lag på, og det var meget tykt, og det er meget bedre end mange af de flydene creme og sådan noget! Så det var let at anvende i ansigtet. Det skal så sidde der i en 20-30 minutter, og bagefter skal den så rives af! Jeg håber virkelig den kan hjælpe mig imod mine urenheder, og at den reducere mine ar, for har så mange ar, jeg gerne vil have væk! Så krydser fingere for efter nogle gange, at den så begynder at reducere arene!

– Jeg har nu haft den på i en 10 minutter og jeg kan mærke at den arbejder sig lidt ind i huden, og den er meget kold at have i ansigtet, men behaglig! Jeg har nu taget masken af, og det gjorde faktisk en lille smule ondt at rive den af! Men jeg har måske en sart hud, men jeg er meget positiv over den! Hvis i har mange urenheder, så burde i gå ind og bestille en på Blackmask.dk! Jeg er rigtigt glad for masken og jeg vil helt sikkert bruge den igen, for at se om den virker helt rigtigt på mig! Men jeg har den dejligste bløde hud, efter jeg har taget masken af, hihi! Hvad synes i om Black masken? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar