Alle indlæg, FOOD

Et saftigt..

25. februar 2013

Hej bloggen, jeg ved ikke hvorfor overskriften er som den er, men nu skal i hører, tror jeg kan forklare lidt af det. Der er så koldt, og der falder stadig sneen nogle vejene fortiden, og solen har næsten ikke kigget frem, men idag havde vi høj sol skin, og i køleskabet lå’ en lille bakke jordbær, og ja er virkelig utrolig glad for at se et rødt, moden jordbær i MIT køleskab, men nu skal i hører hvorfor? Fordi jeg savner sommeren, savner den varme tid, og savner at man kan få jordbær alle vejene, nu finder man dem kun FÅ steder, og det rimlig irriterende, jeg elsker virkelig et saftigt rødt jordbær, mhm! Det godt være i synes mit indlæg er utrolig underligt, men jordbær kan få mit humør helt i top, det får mig til at tænke på en lækker sommer der venter os derude, om en måned! Årh.. Kom nu bare frem sommer, men er nu glad for at solen er begyndt at titte frem til os, for den har jeg godt nok savnet i dette kolde og dumme grå vejr, det jo ikke til at holde ud, at det hele tiden er koldt, gråt, sneer eller regner, det gør mig helt deprimeret, øv! Men nu er vi godt på vej væk fra det, og så håber jeg på en fantastisk sommer, med en masse lækker sol, drinks, og fester! Ya’ Er i også vilde med jordbær? Glæder i jer til sommeren?

IMG_3380efr IMG_3381wr

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Sofie Kn 25. februar 2013 at 21:30

  mmmmh jordbær :D:D

 • Reply imeldascloset 25. februar 2013 at 22:39

  Ja glæder mig SÅ meget til sommer! Både solen og stemningen, men ikke mindst min sommer garderobe (;

  Forresten har jeg en lækker giveaway kørende, hvor du kan vinde 400 kr. til/sko. Kig forbi, hvis det har interesse (:
  http://imeldascloset.bloggersdelight.dk/2013/02/vind-400-kr-til-tojsko/

 • Reply Ida 28. februar 2013 at 6:06

  Jeg fik årets første jordbær i søndags og det var godt 🙂 Og n er de på morgenmaden hver morgen 🙂

 • Reply Isabella Pernille 28. februar 2013 at 11:20

  Uhm jeg elsker jordbær og jeg savner virkelig også sommer, sol og varme. Jeg er så træt af, at der altid skal være så koldt når man skal udenfor 🙂

 • Skriv kommentar