Alle indlæg, MEMORIES

Felix | Gnamgnam style

13. februar 2013

hej bloggen, jeg ved godt at jeg ikke er den bedste til at smide et indlæg ind, men lige fortiden har jeg så meget i hovedet, faktisk har jeg det ikke særlig godt, eller det har jeg jo, men kan slet ikke forklare hvordan og hvorfor jeg har det sådan noget her. Jeg har så meget at kæmpe med, mine eksamer, min niende klasse, hverdagen, og alt muligt andet, men det skal nok gå! Nok om alt det negative. Igår passet mig og mor lille Felix og det var rimlig hyggeligt, vi fik boller i Karry til aftens mad, og så dansede vi gnamgnam style, og hyggede med chips og kage, mhm! Sikke en god torsdag vi havde os. hihi og så sov han her og det var nu os hyggeligt.

[videofyme id=”869575″ width=”700″ height=”448″]

 

IMG_2920fee IMG_2927hhæIMG_2986ede

 

Relaterede indlæg

2 Kommentar

  • Reply Amalie 13. februar 2013 at 19:08

    Hvor er han sød!!!

  • Skriv kommentar