Alle indlæg, MEMORIES

Minder

12. februar 2013At kigge sine facebook videoer igennem, og finde disse gamle og dejlige videoer, er skønt hold op hvor jeg dog savner den tid. Den var alt andet end dumme teenager år, hæhæ. Nogle gange tænker jeg tilbage på mine skole år, dengang hvor jeg havde de bedste piger hos mig! Som Sofie, Astrid, Pernille, Pernille og mange andre! Og jeg har optaget så mange sjove, og gode videoer fra dengang, og fandt lige disse på facebook, i mine videoer, men nu ville jeg lige dele dem med jer, de er flere år siden, nogle af videoerne er fra før min konfirmation, og jeg ved ikke hvad! Men hold op hvor jeg savner den tid i min folkeskole, hvor jeg havde de sødeste, og dejligste piger ved min side! Årh.. Har i også nogle minder fra folkeskolen i savner? Og nogle veninder i ikke ser mere?

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar