Alle indlæg

My new Tattoo

15. februar 2013

Hej bloggen, så har jeg endelig fået lavet min lange ventet tatovering, og tror aldrig nogensinde jeg har været så nervøs i hele mit liv, mit hjerte bankede, jeg tænkte at jeg ville besvime da jeg er så bange for nåle og for smerte! Men da jeg fik sat mig og hun tegnede tatoveringen op, og skulle til at begynde, gjorde det egentligt ikke så ondt som jeg troede, men jeg klemte min mors venindes hånd, og klemte mine tænder sammen, for det var ikke helt smerte frit! Men hold op hvor er jeg glad for det jeg fik lavet, jeg ved godt mit hjerte er skævt, og at det ikke er helt så pænt, men jeg er vild med at det ikke er for perfekt, for jeg har selv tegnet hjertet og valgt hvordan det skulle sidde! Og jeg ved godt at det ikke er så pænt igen, men hold op hvor jeg elsker den, og har allerede en anden tatovering i hovedet jeg skal have lavet! – Jeg havde også min bedsteveninde med, og hun fik også lavet en flot tatovering, hun fik lavet et citat, virkelig flot og så er den ikke færdig endnu, hun mangler to stjerner eller sådan noget. Hvad synes i om min tatovering? Hvad synes i om min bedstevenindes?

IMG_2995 IMG_2996 IMG_2998 IMG_2999

Relaterede indlæg

6 Kommentar

 • Reply Mainia 15. februar 2013 at 23:09

  Jeg vil gerne selv have en tatovering på håndleddet, men jeg har bare hørt så mange skrækhistorier, om at folk slet ikke har kunnet holde det ud og endda er besvimet, haha! Men af mine gode veninder siger dog, at det ikke var så slemt.

 • Reply cottoncloudsanddevileyes1359374122083 15. februar 2013 at 23:22

  Ej hvor er den cool!!! Elsker hjertet!!! Super super fint – Tillykke med den 🙂

  http://cottoncloudsanddevileyes.bloggersdelight.dk/

 • Reply Sofie Kn 16. februar 2013 at 13:23

  super fin 🙂

  http://etsofieliv.blogspot.dk/

 • Reply Nana Pankalla 17. februar 2013 at 10:11

  Hvor er den bare fin, tillykke med den! 😀

  Har en lækker giveaway igang om den smukkeste Katja Jaeger ring
  Kig endelig forbi bloggen: http://www.nanapankalla.dk/2013/02/giveaway-katja-jaeger-grafik-ring.html

  / Nana

 • Skriv kommentar