Alle indlæg, FOOD

Pasta med Pesto

17. februar 2013

Hvor er det egentligt rart og stå op med sin bedsteveninde ved siden af sig og tænke, man faktisk ikke skal i skole imorgen, da ferien først lige er begyndt, det en fantastisk tanke. Josefine tog hjem for en time eller to siden, og nu har jeg lige spist, noget middagsmad, jeg tog lidt rester fra da vi fik Pesto med Pasta. Nye pasta, bacon, pølser og så den søde pesto, det smager altid skide godt, så nu har jeg lige spist det, og så vil jeg igang med at kigge lidt blogs igennem, eller måske se en film, hvad ved jeg? det skal ihvertfald bare være en slap af dag, for er godt nok træt. Er jeres ferie slut? Hvad skal i bruge dagen på?

IMG_3259

IMG_3261mhm

 

 

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Sofie Kn 17. februar 2013 at 15:51

  mums det ser lækkert ud :D:D
  Her står dagen også bare på afslapning og MEGET blog-kiggeri 😀

  http://etsofieliv.blogspot.dk/

  • kathrine johansen
   Reply kathrine johansen 17. februar 2013 at 16:12

   Det lyder som en god dag, SOfie :).

  Skriv kommentar