Alle indlæg

Shoes | lolashoetique

28. februar 2013

Her til aften kom jeg ind på en blogger, som havde fundet en ny hjemmeside, jeg aldrig nogensinde havde været inde på eller set før! Og den så virkelig intressant ud, men desværre havde de kun til en 27 eller 36,5 og jeg bruger altså 35, 36! Så det er desværre ikke min størrelse, og det var så træls! Men jeg har udvalgt nogle, som jeg synes var rimlig fede, det er virkelig nogle farver der falder en i øjnene! Man kommer helt til at tænke på foråret som er på vej her til os, og så især til sommeren, love! Hvilken par synes i er de flotteste? og hvis i skulle vælge, hvilken par ville i så helst have? skriv en kommentar! 🙂 I kan finde siden her.

Relaterede indlæg

5 Kommentar

 • Reply Sofie Kn 1. marts 2013 at 13:36

  Jah det er en fed side 😉 hehe
  Jeg vil bare gerne have alle sammen ;b heh

  http://etsofieliv.blogspot.dk/

 • Reply livsalling1359980248566 1. marts 2013 at 19:36

  Hvor er de fede!

  Måske du vil kigge forbi min og min venindes blog og ligge en kommentar? 🙂
  http://livsalling.bloggersdelight.dk/

 • Reply Kia Leth Jakobsen 1. marts 2013 at 22:48

  Hej kathrine!:D
  – De har din størrelse der inde, for de har min, jeg bruger 40, og jeg skal ha en 7 i deres sko størrelse 😀

 • Reply Frederikke 2. marts 2013 at 10:42

  De er virkelig fede, men det er godt nok nogle små størrelser! 🙂

  http://innocentcherry.blogspot.dk

 • Reply Line 3. marts 2013 at 7:52

  Hvor er de da fede og sikke nogle farver! 🙂

  xoxo Line
  guldstjernen.blogspot.dk/

 • Skriv kommentar