Alle indlæg, PERSONAL

Hvor er foråret?

23. marts 2013

Vi er midt i Marts, og sneen daler stadig ned over den vide himmel, men heldigvis har vi en dag idag, hvor solen skinner med de dejligste og varme stråler, men det bare ikke nok, for tempometret står klistret på -5 grader, og vinden er uendelig kold, og det mærkes som -10 grader. Lige nu mangler jeg godt nok noget ordenligt forårs vejr, blomster der gror op af jorden og står så smukt. Men det kommer der ikke rigtigt noget af, er faktisk usikker på om der overhovedet bliver forår? eller sommer i år, det har godt nok været koldt, dårligt vejr, og næsten ingen sol.. Og når solen så er fremme, er vejret stadig pisse koldt, og man skal stadig gå i varme jakker, og have lune vanter på, for at holde varmen i kroppen. Samtidig med det, har jeg haft en god men os træls uge i skolen, med en masse disksutioner og trælse dage, men os gode dage hvor smilet sad på læben hele dagen. Jeg er så godt igang med at finde ud af mine fremtids planer, men alt kan gå skidt, men det kan os godt godt! Hvad ved jeg? er stadig kun 17 år, og går i niende klasse. Der er langt endnu. Men alt i alt, har jeg haft en god uge, flest positive dage!

Igår fik jeg påskeferie, og den er helt proppet op med ting jeg skal. I går, hyggede jeg bare her hjemme, med min mor, vi så X-factor, spiste kage og havde besøg af naboen. Idag har jeg bare lagt under dynen, og så har vi passet Felix, og ellers har jeg bare lavet Lasagne til middag, mhm! – Men påskeferien er jo slet ikke slut endnu? den er først lige begyndt, på onsdag kommer min kæreste og skal være her til torsdag, og så kører han mig ud til Aalborg, som jeg kan blive sendt afsted til Vejle, for skal ned og besøge en skøn veninde, og der skal jeg være til Søndag eller mandag? Og vi skal bare hygge, I byen, og alt det som piger nu gør. Men jeg ved faktisk ikke om jeg skal i skole på næste tirsdag? da de måske varsler lockout. Hm, men det finder vi nok ud af på mandag. Hvad skal i lave i jeres påskeferie?

(Husk min give away, den kan findes her)

IMG_3527 IMG_3528 IMG_3529 IMG_3531

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Amalie 23. marts 2013 at 18:17

    Ser godt ud søde! 🙂 Kig snart forbi igen <3
    http://aveclamodebyamalie.blogspot.dk

  • Skriv kommentar