Alle indlæg

Vinderen af armbåndet

8. marts 2013

Hej søde. Jeg har nu været inde og finde en vinder ud af de 32-34 der deltog i min give away og jeg brugte ”Random.org” til det, og tusinde tak til alle jer der deltog i min give away, det gør bare at man igen vil se om man kan få sat en give away igang! – Vinderen blev Michelle Bork Hansen, stort tillykke, håber virkelig du kan bruge det, jeg vil kontakte dig med det samme når dette indlæg er blevet lavet, som vi kan få sendt dine oplysninger videre, så du snart kan modtage det armbånd du har lyst til!
– Der vil nok snart komme endnu en give away her på bloggen, så hold øje med den.

cats

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Amalie 9. marts 2013 at 19:02

    Lækker præmie! Elsker din blog, kig snart forbi igen 🙂
    http://aveclamodebyamalie.blogspot.dk

  • Skriv kommentar