Alle indlæg, FOOD

gulerodssalat with rosiner

5. april 2013

Glæder mig helt vildt til aftensmaden, hvor vi skal have lækker gulerrodssalat med revne Guleroder, revne æbler, og så er der små stykker ananas i og Rosiner, det virkelig lækkert. Jeg har næsten ikke spist slik eller usundt i hele denne uge, har fået måske 3 stykker slik og ikke andet. men nu hvor der er fredag har mor købt blande slik, det må man jo gerne. Jeg har kun drukket cola, og spist en masse frugt.  Jeg har også været ude og løbe, det jo vildt dejligt når man så først kommer igang, men rimlig hårdt når man hedder Kathrine og ikke har en skid kondi. Men håber lidt at jeg kan blive ved med at leve en smule sundere, for at se om det kan være alt det usunde det gør at jeg får hovedpine konstant. Men håber i hygger jer derude bloggen. Hvad skal/fik i til aftensmad? Hvad skal i lave i weekenden?

IMG_3981

IMG_3982

IMG_3983

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Ida 5. april 2013 at 21:09

  Uha, jeg hader virkelig guleroder (det andet ser dog vildt lækkert ud, bliver helt sulten!) 😀

  Idas-notebook.blogspot.dk

 • Reply Louise 6. april 2013 at 1:52

  Hvor ser det bare lækkert ud! Man får det også så godt med sig selv, når man spiser sundt – og specielt hvis man samtidigt dyrker lidt motion 🙂 Godt gået!

  – Knus Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

 • Reply Michelle 6. april 2013 at 10:05

  Det er det vi normale danskere kalder for ‘råkost’.

  • kathrine johansen
   Reply kathrine johansen 6. april 2013 at 13:45

   Og hvad så? :).

  Skriv kommentar