Alle indlæg

New in from nelly

11. april 2013

Jeg har bestilt noget hjem fra Nelly og det kom vidst i tirsdags, og det bare lækkert. Ved godt det snart bliver forår og bagefter sommer hvor været SKULLE blive en del varmer, men jeg har bestilt nogle lækre sweater hjem, da jeg vil have lidt nyt og ikke fryse om sommeren, det kan man stadig godt. Men har også købt en T-shirt som jeg synes er virkelig fed og den skal nok komme til at blive brugt flittigt her til sommer. Jeg er ihvertfald glad for alt det jeg har fået.  Jeg har idag modtaget min pakke fra Gina trico, som i også får af se hvad der var i, men måske først på lørdag. Hvad synes i om mine køb? Vil i gerne se det andet jeg har købt?

IMG_4107 IMG_4108 IMG_4111 IMG_4112 IMG_4113 IMG_4115

Relaterede indlæg

2 Kommentar

  • Reply Hosannah 12. april 2013 at 8:24

    Gud hvor er de fede!!! Vil gerne have den første:-)

  • Reply The Devil of Evilness 12. april 2013 at 15:47

    Flotte klær! Jeg venter også på en pakke fra Nelly, og er kjempespent. Nelly har så mye fint!

  • Skriv kommentar