Alle indlæg

Regeringens indgreb!

25. april 2013

Vi har vidst alle set frem til denne dag idag, regeringen går endelig ind og siger vi skal i skole igen, og lærerne skal endelig tilbage og undervise os. Tror vidst alle er lettet over det kun varede en måned, for det kunne have varet meget meget længere endnu. Jeg vågnede op imorgen og det første jeg hørte var, at der havde været et møde i nat om at regeringen vidst ville lave et indgreb som vi alle kunne komme i skole igen. Det var sandt! Men først troede jeg ikke på det, men nu tror jeg virkelig på at regeringen bryder ind og får os tilbage på skolebænken igen! Jeg synes ikke det okay at regeringen bryder ind, for jeg vil hellere se at KL og lærene kunne finde ud af det sammen, som voksne mennesker. Men de er åbenbart ikke voksne nok til at kunne mødes på midten og sige, ”Nu det nok, nu skal børnene og lærene altså i skole igen, og så må vi blive enige”. Desværre bryder regeringen ind. Hvad synes i om at der bliver lavet regeringens indgreb nu? 

catse

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Line 25. april 2013 at 11:01

  Det bedste ville selvfølgelig være at både kl og danmarks lærerforening kunne samarbejde og finde en løsning. Men ingen af dem har vidst at de er forhandlingsvillige, så derfor er den eneste udvej nok et indgreb, hvilket faktisk er dejligt endeligt kommer 🙂

  • kathrine johansen
   Reply kathrine johansen 25. april 2013 at 15:40

   Ja, det dejligt det kommer nu, synes bare stadig ikke at det skal være rigtigt. At Kl og Lærene ikke kan blive enige… det viser bare hvor meget vi IKKE står sammen her i danmark 🙂
   Man burde godt kunne mødes på midten. Tak for kommentaren 🙂

 • Reply Suzy Jensen 25. april 2013 at 11:12

  Tja, det har jo hele tiden været den skjulte dagsorden.
  KL har jo fra start af vidst at de ikke behøvede at gå ind og give sig og finde et kompromis. fordi på et eller andet tidspunkt ville regeringen gå ind og gennemtrumfe præcis det de vil have indført.

  Regeringen skulle bare vente på en meningsmåling der sagde god for et indgreb (altså mere end 50% af de adspurgte) og så er nu det tidspunkt der passede bedst.

  Det er jo tydeligt at det er sådan det er foregået og jeg syntes det er skammeligt!

  Er dog glad for at børn, unge og voksne kan komme i skole igen og få deres hverdag tilbage, men måden det er gjort på nej.

  • kathrine johansen
   Reply kathrine johansen 25. april 2013 at 15:39

   Det skal liges siges at der er ingen beviser for at er aftalt hvis det er det du mener med det første.
   – Jeg synes det skammeligt at regeringen bryder ind nu, KL og lærene burde selv finde ud af tingene de er voksne mennesker og jeg forstår godt lærenene ikke vil give sig
   jeg er glad for jeg ikke skal gå i skole i næste år, eller når heldagsskolerne bliver indført i folkeskolerne, jeg er allerede træt af at have timer til kl halv 2..
   til kl 4 bliver en maridt i mit hoved :). Tak for kommentaren!

  Skriv kommentar