Alle indlæg

Melodi grand prix 2013

19. maj 2013

emmelieI kender vidst nok alle Emmelie De forest? ja, det tror jeg vidst nok lige. Den 20 årige pige, der her til aften tog sejren hjem til os i Danmark, jeg er så stolt over at Emmelie kunne gøre det. Jeg tror dette er en af de bedste sange jeg har hørt i Melodi Gran Prix, i flere år. Hun klarede det superren og alle troede på at hun ville tage sejren hjem, men jeg var faktisk meget bange for at Ukraine tog sejren i stedet for os! Men igennem de 39 lande der skulle igennem, kunne jeg først se at vi ville tabe stort, men da vi begyndte at få en masse tolvtaller og at vi lå’på første pladsen, begyndte det at gå op for mig, at vi faktisk havde en chance for at vinde, og så tager hun famnde sejren i hus! Er så stolt af Danmark, og af Emmelie De Forest. Tror aldrig nogensinde at jeg har været så oppe at kører, det jo for vildt det her. Hvad synes i om sangen? Hvem er jeres yndlings Melodi Grand prix sang? Kom gerne med kommentar, det vil betyde meget. og hav en hyggelig aften.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar