Alle indlæg

Sunny Friday

9. maj 2013

IMG_4302hhj IMG_4306hj IMG_4309hhHvor blev solen, varmen og sommeren af? I fredags var der et perfekt vejr til at ligge sig udenfor, tage en kold cola i hånden og bare sole sig, og det gjorde jeg da også, det så lækkert når solen endelig er fremme så skal den også udnyttes! ;-). Jeg forstår bare ikke hvorfor der både skal tordne, lyne og regne i aftes/nat.. jeg kan ikke lide torden eller lyn, det gør mig altid så bange. Men jeg ville egentligt bare vise jer disse tre billeder som blev taget i Fredags, Der er et billede af Bette, otto og så et glas koldt verdi. Nu må solen gerne komme igen, for jeg savner godt nok varmen, at kunne ligge sig udenfor og bare sole sig hele dagen. Hvad synes i om billederne? Savner i også solen? 

Relaterede indlæg

6 Kommentar

 • Reply Mia 9. maj 2013 at 14:52

  Flotte billeder 🙂 Er det dine missere?

  • kathrine johansen
   Reply kathrine johansen 9. maj 2013 at 15:48

   Ja det er de Mia :-).

 • Reply Cathrine 9. maj 2013 at 17:03

  Skønne billeder 😉

  • kathrine johansen
   Reply kathrine johansen 9. maj 2013 at 19:53

   Tusinde tak :-).

 • Reply Gabriella Marras 11. maj 2013 at 15:23

  Her i asien kan der være 40 grader om dagen og tordne og lyne sindsygt om natten. Vildere end jeg nogensinde har hørt før. Så bliver man lidt bange. Lynene lyser himlen op HELE tiden. Så vildt med det vejr.

  • kathrine johansen
   Reply kathrine johansen 11. maj 2013 at 15:46

   Wow, kan godt forstå man bliver bange, men det må også være sundsyg smuk! :).

  Skriv kommentar