Alle indlæg

Sweden here we come

28. maj 2013

PicMonkey CollagehYes som overskriften siger, så skal jeg en tur til Sverige, desværre kun en en dags tur. Jeg skal med min klasse, eller med Sanne og to lærer. Vi skal allerede afsted herfra kl 6 om morgen, så det bliver en lang og hård dag. Men jeg har lige nogle dage endnu til at forberede mig, da det først er torsdag, men det er alligevel lige om lidt. Jeg kan faktisk ikke huske om jeg nogensinde har været i Sverige, men jeg glæder mig til at se noget derovre, shoppe og måske få set en masse! Hvis nyhederne viser der bliver godt vejr Torsdag, så tager jeg mit Canon kamera med, som jeg kan tage en masse billeder af turen, og måske bliver der filmet lidt, men det bliver desværre over mobilen da jeg ikke har fundet ud af mit kamera helt endnu. Men hold da op hvor jeg glæder mig til at se sverige og dens smukke smukke omgivelser! Love it. Har i været i Sverige før? hvad SKAL man bare se derovre? 

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Alexia Dahl 28. maj 2013 at 22:44

  Nu er Sverige jo temmelig stor, så det kommer lidt an på hvilken by i skal til? 🙂 Hvad skal i se herovre?

  • kaathrinejohansen
   Reply kaathrinejohansen 28. maj 2013 at 23:08

   Kan faktisk ikke huske hvad byen hedder! så ved det faktisk ikke :(<3

 • Reply Sverker 2. juli 2013 at 11:44

  Hej lilla söta vän !
  Här kommer lite tips om vad du kan göra på den Svenska västkusten i
  Halland , Småland , kronobergs & Skåne län !
  Bad = Du har fina badstränder ifrån : Båstad upp till Varberg . Både med och utan kläder . Tänk på” Svensk allemans rätt ” ! det är rätt så långgrunt .
  Köp = http://www.gekas.se ( kolla hemsidan ) ett stort köpcenter som folk vallfärdas till ifrån hela norden .
  Sommartid = Vandra på vandrings leder . ( Beställ info från turistföreningen.se )
  Camping
  Se en västernstad . http://www.highchaparal.se
  Vinter tid = Skidbackar , skidspår
  Skidbackar : Hallandsåsen , Hestra skidbacke ( Slalom , camping )

  Här är lite tips
  Om du kommer hit så skicka ett mail innan så kanske vi kan träffas !
  Kram Sverker ifrån Hyltebruk

 • Skriv kommentar