Alle indlæg

Trendsales: Højhælede

18. maj 2013

landingpages_hojhaelede_sko

Kender i Trendsales, hvis ikke så kan i se med her. Jeg blev kontaktet for lidt tid siden af en fra Trendsales, om jeg gad føre lidt reklame for dem og skrive lidt om deres hjemmeside, og selvfølgelig vil jeg det, jeg er altid glad for at hjælpe, der hvor jeg kan hjælpe. Jeg Fik så skrevet med en om at jeg skulle have en opgave, og den opgave fik jeg så for nogle dage siden, at jeg skulle linke til deres fine højhælede sko. Som i kan se på det første billede, har jeg taget det fra deres hjemmeside. Kan godt sige jer der er mange lækre, skønne, billige og dyre sko derinde. I kan komme til deres side lige herPicMonkey Collagesdfjeg har fået sat en lille collage sammen med fire forskellige højhæle som jeg synes rigtigt godt om. Er helt vilde med de Høje sorte oppe i hjørnet, der er så mange forskellige og lækre sko derinde, det var svært bare at vælge 4 ud, i skulle have lov til at se. Hvis i mangler jer et par højhæle, uden det skal koste det hvide ud af øjnene, så kan i godt finde et billigt par på Trendsales.  I kan finde de højhælede sko her. Kender i allerede til siden? Har i købt derinde før? Dette er lovpligtigt og dette indlæg er sponsorerert.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar