Alle indlæg, GAWS/SAMARBEJDE

Vinderen af By-K blev..

19. maj 2013

IMG_4280sew

Jeg har i en længere periode søgt neglelakker som ikke var testet på dyr, og der fandt jeg By-k, super god og hurtig levering og de har nogle super lækre neglelakker! Jeg fik lov til at lave en konkurrence med to neglelakker, og jeg har nu fundet en vinder.. Vinderen blev Mia fra bloggen her. Jeg fandt vinderen igennem random.org, tror jeg den hedder, og så blev det hende! Stort tillykke, håber du kan bruge lakkerne, de bliver sendt i løbet af næste uge. Tak til alle jer der deltog, men hvis i gerne vil vinde en lækker ring, så kan i tilmelde jer en konkurrence her. God dag derude :).

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Mia 19. maj 2013 at 17:33

    Jaaaa 😀 Tusind tak!! <3 Glæder mig til at modtage dem 🙂

  • Skriv kommentar