Alle indlæg, GAWS/SAMARBEJDE

Vinderne af konkurrencen er…

14. maj 2013

PicMonkey Collagehk

Jeg har haft en konkurrence igang i en uge eller to som fabfashion har været så skide søde og sponsorere, har haft en samarbejde kørende med dem i et godt stykke tid nu, og de er så søde, og de er meget hjemsomme hvis man har spørgsmål til dem. Er rigtigt glad for at de gad og lave en samarbejde med mig. Men nok om det i vil nok gerne vide hvem den heldige vinder er..

Den heldige vinder imellem 25, blev en pige som har blogget i omkring 5 år, hun har en meget god blog, som jeg følger rigtigt meget med i, og synes lige i skal tjekke den ud her. Men tillykke til dig Katrine B, håber du bliver super glad for tingene, og kan bruge dem! Jeg har sendt dig en mail, og det skal gerne besvares indefor 3 dage, ellers bliver der trukket en ny vinder! Tak til alle jer der deltog.

(Du har stadig muligheden for at vinde en sød ring her eller to By-k Neglelakker her)

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar