Alle indlæg

A small gift and pancakes

23. juni 2013

IMG_5140arw IMG_5142rose IMG_5144wrSÅ er weekenden ved at være ovre og hold op hvor har vejret været lunt og skønt selvom der har regnet lidt! I alle sammen med have jer en fantastisk Santhans aften, og i har vejret med jer, her er skønt. Jeg har haft en fantastisk weekend sammen med min kæreste. imorges lavede vi pandekager og inviteret naboen over og spise med, de smagte super godt. Jeg valgte lige at sætte roserne ind her, dem kom Jacob nemlig med her i Torsdags, så dejlig han er! Han er da virkelig en genteleman, ham er jeg glad for! Og han havde endda to pladser chokolade med, både til mig og min mor, og så en pose slik, han forkæler mig! God dag skønne læsere. Hvor skal i til santhans henne? Bliver i også nogle gange forkælet? 

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Stine 24. juni 2013 at 15:31

  Hvor er han sød! 🙂

  • kaathrinejohansen
   Reply kaathrinejohansen 24. juni 2013 at 16:28

   Han er gude sskøn! OG tak for kommentaren! :).

 • Skriv kommentar