Alle indlæg

first day of fitness

3. juni 2013

IMG_4969SÅ er jeg endelig begyndt i Fitness, og det er bare så skønt. Jeg træner sammen med en ung lære ved navn Rikke, det var super skønt og komme igang for nu har jeg altså også ventet i flere måneder bare på at starte i fitness. Jeg har kun fået 1 måned for at se om jeg kan vieligeholde det, uden af have nogen at træne med, så hvis det går tror jeg sgu jeg springer på en måned mere, og der er jo sommerferie så der kan man træne lige når man vil. Jeg vil i denne måned træne min mave lidt faster, og lærer maskinerne at kende. Det så skønt at begynde på noget man virkelig brænder for. Går i, i fitness? Har i nogen råd? 

Relaterede indlæg

2 Kommentar

 • Reply Louise 3. juni 2013 at 20:22

  Spændende, det skal du nok blive glad for 🙂 Jeg går sammen med min kæreste omkring 4 gange om ugen. Mit råd er nok bare at holde din træning varieret, så man ikke går træt i det. 🙂

  /Louise

  • kaathrinejohansen
   Reply kaathrinejohansen 3. juni 2013 at 21:03

   Jeg vil gerne træne meget om ugen, men problemet er bare at bussen, og tiden skal være til det, og så det med at træne alene skal jeg også kunne jo ;).

  Skriv kommentar