Alle indlæg

Slut med tatoveringer i Danmark

20. juni 2013

487306_340490776032982_596113360_n_large tat1_685682a

Jeg har valgt at tage et billede af en hvor tatoveringen er pæn og fin, og en som er kommet grundigt til skade. Ja, det godt være dette indlæg ikke har noget at gøre med min blog, men jeg kan simpelthen ikke lade være med at skrive et lille indlæg omkring det med at det skal være SLUT med tatoveringer her i Danmark. Først bliver uskyldige hunde aflivet fordi de ingen stamtavle har, så får lægerne mindre tid til patienterne(måske), og nu bliver Farverne som der tatovereres med også ulovligt på markerene. Hvad sker der for Danmark er vi gået totalt tabt. Hvis det bliver vedtaget kan vi ikke få flere tatoveringer/farve tatoveringer fra D. 1 Januar 2014, og det er altså lige rundt om hjørnet, jeg ville da hade at mine planer gik i stykker på grund af man ikke må få lavet en.
Men hvad synes i bloggere? synes i det okay at det bliver ulovligt at få blæk i huden? synes i ikke Danmark er ved at blive et trist land? det synes jeg.. Flere og flere bliver arbejdes løse, og det hjælper slet ikke at gøre sådan at tatoveringerne bliver ulovligt for så er der MANGE flere arbejdsløse her i landet. Det godt være at der er mange der har fået en tatovering som så er blevet betændt og er gået godt og grundigt galt, men hvorfor skal det gå ud over alle os andre? ja right.. jeg synes det irriterende og trist at man nu måske ikke må få en skide tatovering her i lille kolde og trælse Danmark. Ja dette er måske ene brok? men jeg kan altså ikke se det positive i det her, jo at der måske ikke er så mange der kommer slemt til skade, for der har godt nok været rimlig mange ulykker i år, og andre år med tatoveringer. En læsere har også skrevet dette her ”‘Danmark er på vej til at blive et lorte land, uskyldige hunde aflives, lægerne får mindre tid til patienter, priserne stiger, folk bliver arbejdsløse og får mindre i løn, og nu skal tatoveringer gøres ulovlige, Gud fucking fri mig vel altså’. skriver en læser om det nye forslag.” Er fuldstændig enig med ham/hende. Det er slet ikke fair, hvor er vi dog på vej hen af? hvad skal der ske med os i Danmark? hvad er det næste, at vi ikke må drikke før vi bliver 30, at vi ikke må få piercinger? at vi ikke må det ene og det andet? amen gud..
Hvad er din mening med at tatoveringer måske bliver ulovligt? Giv din mening i en kommentar.  Jeg har fundet nogle link i kan tjekke ud, i finder dem her, her og her.

Relaterede indlæg

6 Kommentar

 • Reply Bella 20. juni 2013 at 16:04

  Jeg synes det er lige lovligt overdrevet. For der er mange tatovører som har styr på det, men desværre også dem som får de giftige stoffer hjem. (som for det meste er i farverne, hvilket er grunden til jeg ikke vil have farvetatoveringer).

  Jeg har selv en veninde som blev tatoveret i Thailand for 1,5 måned siden. Det fortrød hun, efter 8 dages indlæggelse og kronisk dårligt ben. Hvilket er grunden til, at jeg netop venter til jeg kommer hjem til Danmark med at få mine.

  Jeg synes det er for galt og forfærdeligt, for dem som har forretninger, som faktisk handler ordentlige varer ind og derfor ikke finder billigere løsninger med giftstoffer som folk kan få kroniske skader af. Ja, eller som man har set: skulle have amputeret benet/armen. Der burde man nok tjekke de tatovører ud i stedet.

  Men jo, Danmark bliver med tiden et meget kedeligt land.

  • kaathrinejohansen
   Reply kaathrinejohansen 20. juni 2013 at 16:06

   Er helt enig med dig! Danmark burde tjekke dem ud og så gøre farvestofferne ulovligt, og ikke blækken! :).

 • Reply christina lohde 20. juni 2013 at 16:34

  fedt indlæg, men det jo ikke helt vedtaget endnu om det bliver ulovligt eller ej :). det er bare noget de har snakket om, håber for guds skyld ikke det sker!

 • Reply Trine Rasmussen 20. juni 2013 at 19:19

  Det er vist kun farven som bliver ulovlig. Så der kommer nok bare en ny farve på market

 • Reply rikke sunds 21. juni 2013 at 8:47

  Det er sørgeligt!

  Knus
  http://www.rikkesunds.dk

 • Reply Malene. 21. juni 2013 at 14:39

  det bliver ikke ulovligt at blive tatoveret – tatovøren skal bare ha’ ingredientsliste på hans farver. det synes jeg egentlig er fint nok – så kan man se hvad man får i huden 🙂

 • Skriv kommentar