Alle indlæg

ABC beach party

1. juli 2013

IMG_5227jhjHåber i alle sammen nyder jeres sommerferie, jeg har desværre først ferie fredag i uge 28, øv! Men håber i skal lave noget spændende i jeres ferie, i er velkommen til at skrive en kommentar med hvad i skal.  Der er nogle ting jeg skal inden sommerferien, jeg skal til ABC beach party i Grenaa her om to uger, og det skal nok blive hyggeligt, der kommer en masse kendte og spiller super god musik, glæder mig til at se hvad det er for noget. Ellers skal jeg bare kede mig i min sommerferie, og så tror jeg at jeg skal en tur til Hjørring, ud at shoppe lidt. Men har kun 3 ugers ferie, så det jo ikke pokkers langtid, øv. Skal du til ABC beach party? hvad skal du lave i din sommerferie? 

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Bella 1. juli 2013 at 12:27

  Du skal hygge dig. 🙂 Skal du ikke se kæresten og nogen veninder? Jeg har desværre først ferie i august. Og hele den ferie skal selvfølgelig gå med at gense alle derhjemme.

 • Reply Karina 1. juli 2013 at 14:06

  Har også ført ferie fra uge 28, men jeg glæder mig 🙂

 • Reply Anette 10. juli 2013 at 23:52

  Håber du får en fed ABC Beach party.
  Har været der en del gange før i tiden men så begyndte det at falde sammen med Grøn koncert så det længe siden sidst men bestemt det hele værd.

  Heldige dig at du går på ferie lige om lidt.. prøv at sig den 31 juli så langt har jeg før jeg kan gå på ferie

  hilsen
  http://anettesuniversdk.blogspot.dk/2013/07/hurra-hurra-hurra-give-away.html

  • kaathrinejohansen
   Reply kaathrinejohansen 11. juli 2013 at 11:20

   Årh, vil os gerne til grøøn koncert, det os lækkert :). Ja der er lidt længere til 🙂

  Skriv kommentar