ANMELDELSER

Anmeldelse: Nilens jord

7. juli 2013

IMG_5479wq IMG_5482kkJeg har nu testet første ting  Mildh Beauty Press sendte til mig, og det var denne fine Neglelak, fra Nilens Jord. Jeg har aldrig nogensinde haft sådan en dyr neglelak.. Den koster 99 kr, og det er nr 666. Den er grå og rigtigt fin i farven, man kan godt nøjes med et lag hvis det er det man kun lyster, ellers vil to lag nok gøre som det er mere holdbar. Deres neglelakker er formuleret uden brug af formaldehyd, kamfer og toluen. Den indholder ikke Nano. Jeg synes den er rigtigt flot og jeg er godt nok ikke til de lidt mørke farver, men denne neglelak er en jeg godt kunne forstille mig at gå med. Den er meget let at påføre og den har en utrolig blød børste. Min mor gav neglelakken 4 ud af 5 stjerner, så den er værd at prøve, hvis i står at mangler en fin og lækker lak. I kan finde deres hjemmeside lige HERHvad synes i om billederne? har i prøvet Nilens jord neglelakkerne? Dette indlæg er sponsoreret men skrevet med mine egne meninger og holdninger. 

Relaterede indlæg

8 Kommentar

 • Reply Emmi 7. juli 2013 at 16:02

  Hvor mange stjerner giver du den så? 🙂

  • kaathrinejohansen
   Reply kaathrinejohansen 7. juli 2013 at 17:43

   Jeg har ikke prøvet den endnu, så jeg kan ikke give den nogle stjerner, men tror jeg er ved en 3 – 4 stjerner :).

 • Reply Hanne -+Negleblogg 8. juli 2013 at 14:12

  Kjempefin på deg, kanskje ikke helt min farge men du kledde den godt 🙂

  • kaathrinejohansen
   Reply kaathrinejohansen 8. juli 2013 at 14:14

   Det er ikke mine finger, det er min mors! hæhæ :). men tak for det!

 • Reply Stine 8. juli 2013 at 17:37

  Er vild med farven! 🙂

  Knus

 • Reply Isabella Pernille 9. juli 2013 at 19:09

  Sikke en flot farve! 🙂

 • Reply Amalie 11. juli 2013 at 1:07

  Kan aldrig rigtig finde ud af, hvad jeg synes om grå neglelak. Men hvis man har det rigtige tøj/smykker på til, ser den sikkert rigtig fed ud! 🙂

  http://www.amaliefernande.blogspot.dk

 • Skriv kommentar