ANMELDELSER

Anmeldelse: Smooth Skin

21. august 2013

IMG_5656iko IMG_5660fdJeg modtog for en uge eller to siden denne Smooth skin Daily Exfoliator som jeg skulle anmelde og skrive lidt om. Er faktisk rigtigt positiv over det, selvom det ike har hjulpet utrolig meget på mine urenheder, har det hjulpet på mine hudorme rundt omkring næsen, der er næsten ingen, og det er rigtigt dejligt. Jeg har brugt dette produkt hver evig eneste dag, måske er der nogle dage der er misset men ellers bruger jeg den tit, og der bliver lagt et lille lag på. Jeg er rigtigt glad for at have modtaget dette produkt. Jeg har rigtigt mange steder hvor jeg har pillet i mine sår, hvor der er rigtigt dybe ar, det har den desværre ikke klart, endnu.. Måske den kan klare dem hen af vejen. Men alt i alt er jeg super positiv over dette, og det er et produkt jeg sagtens kunne gå hen og blive glad for og købe senere hen.

Hvis du gerne vil have fat i produktet kan du købe det HER til 265-. jeg synes ikke det er særlig dyrt da der er 100 ml deri. Jeg er vild med at man bare skal skrue proppen af og så kan man duppe det på en vat rondel og så kan man næsten aldrig få for meget derpå. Det er super fint at man inden på deres hjemmeside kan man finde en helt ingrediens liste og man kan virkelig finde ALT som er deri, og det er virkelig et stort plus ved det hele, for på mange andre sider kan man lige et kæmpe spørgsmåls tegn og tænke ”wtf hvad er dog det?” og alt det får man svar på. Der er også en fin video om hvordan man skal ligge det, eller smøre det på. I finder også før og efter billeder på deres side.

Jeg er rigtigt glad for at jeg måtte prøve dette produkt, og at jeg fik lov til at lave en anmeldelse omkring det, da det er et super godt produkt. ”Dette produkt eksfolierer hudens overflade og fjerner effektivt tegn på hudorme, bumser, solskader og trist hud.” – lånt på deres hjemmeside. Jeg har ikke taget før og efter billeder, da jeg ikke gider dele mine urenheder ud over det hele, hæhæ. Kender i til produktet? Produktet er sendt til anmeldelse, det er skrevet med mine egne holdninger og meninger.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar