ANMELDELSER

Black Diamond

23. august 2013

IMG_5918jj IMG_5920hhhSikke en varme der i dag, kan i holde til det? Jeg fik for en måned eller flere tilbage, til sendt denne fine makeup børste som jeg skulle lave en anmeldelse på. Jeg har haft pakket børsten ud få gange ellers har den langt i den fine kasse. Børsten bruges til at ligge en perfekt øjenskygge. Jeg har brugt børsten 1 gang, og der lå’ jeg en lille let øjenskygge, og det blev lagt utrolig pænt og flot. Denne børst er rigtigt god til at fordele det, uden det ryger alle mulige andre steder hen, i ansigtet, og det er virkelig en tommel up for mig ihvertfald.

Hvis i ser på børsten har den nogle små diamanter oppe øverst, og synes simpelthen det er så sødt, og det er en fin og fed detalje på deres mærke, og elsker at de gør noget ud af deres ting at det ikke bare er en kedelig sort pensel. Men denne er fin, er så vild med diamanterne. Deres design er sort og diamanterne hører også med. Børsten har en super god kvalitet, da hårene på børsten er silkebløde og det gør at det bliver meget let at ligge. I kan finde denne fine pensel HER og kun til 75 kr. Jeg vil helt vildt gerne selv have fat i resten af deres børster, da det ville pynte fint her hjemme. Sort på sort og så diamanterne, hæhæ. Men alt i alt er jeg rigtigt vild med børsten og at hårene er silkebløde, det gør også at det ikke gør ondt at ligge. hvad synes i om Penselen? Kender i til mærket? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar