Alle indlæg

Germany trip

4. august 2013

PicMonkey Collagejd PicMonkey Collagewwigår tog mig og Jacob en tur ned til Tyskland for at skulle handle en masse ind til min mors og min mors fødselsdag i September. Vi stod op halv 6 for at skulle trille ligeså stille afsted kl 06:00.. Det var godt nok en lang tur derned, eller.. faktisk ikke så lang igen, det var en hyggelig tur, og vi fik købt alt det vi skulle have, alle tingen kan i ikke se på disse billeder her, men måske kommer der et indlæg i næste uge(hvis jeg har fået mit kamera), med alle tingene vi købte, eller jeg købte til mig selv, det er mest COLAER og en masse slik, hæhæ. Det var en dejlig tur, og vi hyggede os meget. Men dog skal vi ikke ind i 5 butikker næste gang vi skal derned, shit det er forvirrende og træls. Nu ved vi det til næste gang vi triller turen derned igen. Hvad har i brugt jeres weekend på? Har i været i Tyskland før? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar