ANMELDELSER

Kiss Proof

25. august 2013

IMG_5941jhj IMG_5944kjjkMangler i en flot glød til læberne, i sommerlige farver, så kig da med her? I sidste måned modtog jeg min goodiebox, og deri lå’ denne flotte sommerlige læbestift, hvis man kan kalde den det. Jeg åbnede den med det samme og ville prøve den, så det gjorde jeg om aften. Den er meget fin i farven, og den kan fåes i 3 naturlige toner. Den giver fugt til læberne og den er let at påføre synes jeg selv. og så synes jeg den er så fin og elsker lyserød. Det er ihvertfald en man sagtens kunne tage på i byen, for den er oven i købet også vandfast og det er jo et kæmpe +’ for mange. Jeg synes ihvertfald at det er fedt, at man ikke hele tiden skal have klæbestiften og ad lommen for at proppe nyt på. MEN jeg ville dog ikke gå med denne her, da jeg ikke kan lide at gå med læbestift, jo brunlige farver som ikke rigtig kan ses på læberne, da jeg ikke har særlig store læber. Men hvis du sidder derude og har store fyldige læber, tror jeg helt sikkert at denne flotte farve kunne passe til dig. Hvis i sidder derude og tænker sådan en skal i have jer, kan i finde dem lige HERHER og HER til 26 kr.

+’erne: Jeg er vild med farven, og at den er så let at påføre, og man kan sagtens have den med i byen, og så er den vandfast. Det er jo perfekt.
-‘erne: den føles lidt ubehagelig at proppe på læberne, føler det hele er ved at glide af, men den sidder der stadig når jeg kigger mig i spejlet. Den er kold. Modtager i selv goodiebokse? kendte i allerede til Kiss Proof lip stain? 

Relaterede indlæg

2 Kommentar

  • Reply Stine 26. august 2013 at 11:28

    Jeg er vild med lip stain og har selv to. De holder vildt godt 🙂

  • Reply Mia 26. august 2013 at 17:17

    Jeg kan ikke lide den :b Føler mine læber er sindsygt tørre. Så vil jeg hellere genopfylde en der er ved at ryge af hele tiden, end have denne som holder 🙂

  • Skriv kommentar