Alle indlæg

My week: Felix and family time.

9. august 2013

IMG_5630kkkk IMG_5631kkk IMG_5636khj IMG_5639asdf IMG_5641kbbEfter end lidt hård uge på Prutten(produtionskolen) med ene aktiviteter så er man godt nok træt når man kommer til fredagen. Vi har både været ude og klatre i træer med sele, været ude at sejle i Kanoer og kørt i gokarts, men.. det sådan nogle der kører stærkt. Ej ved ikke hvad de hedder. Vi har spillet hockey og kommet utrolig godt ind i skole året. Men jeg får ikke meget fri her i weekenden, jeg passer nemlig Felix. Vi har hygget med Slik, blårbær og Disney sjov! Det er altid hyggeligt at have den bette gut. Som i kan se på det nederste billede, så har han helt lys i øjnene, på grund af alt det slik og gode sager.  Hvad bruger i jeres weekend på? starter i også snart? 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Sofie R 11. august 2013 at 13:25

    Hvor er han dog sød, og sikke et fint indlæg.
    Din blog ser super god ud 🙂

  • Skriv kommentar