Alle indlæg

New in: Leo sneakers

7. august 2013

IMG_5591kkjj IMG_5599kjh IMG_5603kl IMG_5604kjk IMG_5606khFor snart en måned siden, eller ihvertfald nogle uger siden der bestilte jeg disse babyer hjem fra Nelly. Jeg er virkelig vild med Leopard detaljerne ude i siden, det var ligesom det jeg faldte for ved skoen, og så er den virkelig god at gå i, har godt nok ikke brugt den endnu, men da jeg prøvede den, sad den rigtigt godt på foden, og den passer perfekt! Det er mine nye babyer, elsker leo.. Forresten har jeg fået et kamera stativ, så billederne er taget med det, øvelse gør mester, er det ikke det man siger? ;-). Og så var det min mor der tog billederne, hun er da en god fotograf, hæhæ. Hvad synes i om sneakersne? 

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Louise 7. august 2013 at 22:18

  Super lækre sko, jeg er vild med leopard detaljen! 🙂

  – Knus Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  • kaathrinejohansen
   Reply kaathrinejohansen 7. august 2013 at 22:34

   Ja, de er vildt dejlige og vildt behanlige at gå i, elsker dem!

   Knus

 • Reply Mia 7. august 2013 at 23:01

  De er virkelig fede 🙂 Super fed detalje med leopard mønsteret!

  • kaathrinejohansen
   Reply kaathrinejohansen 7. august 2013 at 23:13

   Ja, er os helt forelsket i detaljerne! <3

  Skriv kommentar