ANMELDELSER

Bali // Mavala mini color neglelak

20. september 2013

IMG_6605jjj PicMonkey CollagekkkJeg har aldrig nogensinde set denne neglelak før, og synes egentligt den er ret cute, fordi den er så lille, og fin. Jeg modtog den igennem Mildh Beauty Press, og er faktisk glad for de også sendte den med, for er blevet ret så vild med denne lille neglelak, som er pink – lige min farve. og modtog den lige op til sommeren, så den har været brugt flittigt, og det fedeste er, at den kun skal have en gang, men hvis du vil have det holder bedre og sidder bedre, så er det nok 2 lag du skal have på. Den tørre utrolig hurtig, sidst jeg havde den på, tog det ikke engang 1 minut for at den var tør, og man kunne røre ved den. SÅ det er virkelig et plus. Den er virkelig også super let at påføre da børsten er lang og lille, men har haft lidt problemer med at ligge den på mine negle, da jeg bider negle og så er de ikke så lange, som de burde være, desværre. Den hedder 303 Bali Mavala mini color neglelak. og i kan finde den i Matas lige HER til 40 kroner, og det er jo en rimlig pris synes jeg. Jeg har indtil videre fundet at man kan få den i 3 forskellige farver, blå, rød og denne pink. Men hvis i står og mangler en neglelak til billige penge, er denne super god og den er også holdbar, mit har holdt i 1 månede højst, hvor jeg har lagt et lille lag på hver anden uge, så det jo godt. Kender i til mærket? Hvad synes i om neglelakken? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar