Alle indlæg

Daddy’s birthday.

8. september 2013

IMG_6138wq IMG_6140wea IMG_6151ded IMG_6152k IMG_6165kjk IMG_6171eref IMG_6214jij IMG_6222lkjik IMG_6224jjjh IMG_6226kjkj IMG_6243jjhMin far havde fødselsdag D. 04/09, stort tillykke hele 55 år. så igår kørte mig og mor til Hjørring for at holde fars fødselsdag. hvor alle mine søskende og dem var samlet, det var så super hyggeligt, det er længe siden vi alle var samlet, sidst var nok til min søsters 25 års. Vi fik super god og lækker mad, det smagte fantastisk og jeg fik skudt en masse billeder af, jeg har kun valgt få ud af de 40 stykker jeg næsten har fået taget. Det var dejligt at grine og hygge mig med min aller dejligste familie, og selvfølgelig at fejre min skønne fars fødselsdag med god mad, og noget godt at drikke. I sidder nok og tænker hvorfor min mor er inviteret med til min fars fødselsdag, men det fordi vi altid har haft et tæt knyttet bånd i min familie, ALLE kan tale med hinanden, og sådan har det været lige fra jeg var spæd, og det er det bedste i hele verden. Imorgen har min mor fødselsdag hvor hun bliver 50, rundt endda. men skal desværre i skole imorgen, så kan ikke være med til at fejre den om morgen, jo hvis jeg kan stå op, hæhæ.  Hvad synes i om billederne? Hvad har i lavet i weekenden? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar