Alle indlæg

Iphone 5s eller 5c?

15. september 2013

0F7FD99D31314DE197ABA537D84E2651 BB4E0BACEE8A4824B14796EF2DF12EFE Skærmbillede-2013-09-10-kl.-21.41.54Som i nok alle snart har hørt har Appel kommet frem med to nye Iphones som der snart udkommer i butikkerne, jeg er ikke så vild med Iphone 5c, så i stedet har jeg valgt at vise jer denne super flotte Iphone 5s som jeg er totalt vild med. Da jeg aller første gang så den på internettet tænkte jeg, det sgu da løgn der kommer ikke allerede en ny Iphone, men jo.. og hold op hvor jeg glæder mig til at få fingerne i den selvom den nok kommer op og koste 6.000 og det er godt nok dyrt for en mobil synes jeg.

Men det siges at der er indbygget fingeraflæser deri, og det er jo fedt, for hvis man bruger den er det kun en selv der kan komme ind på den, og det er super smart. Keamereret skulle os være bedre end det er nu, og lyset skulle være blevet forbedret, som den ville tage bedre billeder om aften. Den skulle også være meget meget hurtigere, og bedre. Man kan få den i tre farver, sort, champagne/guld og sølv. Jeg vil aller helst have den champagne/guld farvet, for den er super fin og kan slet ikke vente med at se den når den udkommer, om den virkelig er noget for mig. Jeg har lige nu en gammel Iphone 4, som jeg købte for 1 – 2 år siden nu. Den er langsom, træls og så er den gået i stykker både foran og bag på, ja fordi jeg ikke passer ordenligt på den, og vil hellere ligge de 1000 kroner til sidste og bruge dem på en ny, forbedret iPhone 5s. Hvad synes i om den nye iphone 5s eller 5c? hvilket kan i bedst lide? Skal i også have fat i den, når den udkommer? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar