Alle indlæg

My Boyfriend

2. september 2013

IMG_5709kkk IMG_5719kkk IMG_6038qwrKender i det at man bare er vildt glad for en dreng, og man bare ikke kan få nok af ham? sådan har jeg det. Ved godt at det måske er underligt at lave et indlæg omkring mig og Jacob, men det havde jeg lige lyst til. Mig og Jacob har nu været sammen i 2 måneder og 3 her til D. 22, hvis i har fulgt med før har vi været sammen for lidt tid siden også, men slog op af private grunde men nu hænger vi sammen igen, og det er jeg glad for. Er utrolig glad for ham, og han gør mig rigtigt glad! Han er nok den sødeste og kærligste fyr jeg har mødt og har været sammen med, og det er kun godt! Har i en kæreste? Hvor længe har i været sammen? 

Relaterede indlæg

10 Kommentar

 • Reply Cecilie 2. september 2013 at 22:19

  Ja jeg har en kæreste vi har været sammen i 11 mdr her den 5/9. Pyha sys tiden er gået alt for stærkt

 • Reply bitten 2. september 2013 at 23:05

  jep og han har snart fødselsdag (han fylder 18- det lille pus. selv fylder jeg 20 i februar) d. 20 har vi været sammen i 6 måneder 🙂 ved ikke hvad jeg skulle gøre uden ham

 • Reply Silje 3. september 2013 at 0:10

  Jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og 3 måneder her til d. 14. 🙂 🙂 <3

 • Reply Mia 3. september 2013 at 4:17

  Skønt at I fandt melodien sammen igen 🙂 Jeg har en kæreste jeg bor sammen med, vi har snart været sammen i 6 år. <3

 • Reply Kamille Parsgaard 3. september 2013 at 9:54

  Jeg kan da godt forstå at du er glad for ham, han ser da også sød ud 🙂

  Jeg har en kæreste ja… Eller han er også min mand. Vi har været gift i over 6 år nu, men har kendt hinanden siden vi var henholdsvis 14 og 16. Der scorede vi hinanden første gang. Så gjorde vi det igen hen over årene, og så mistede vi kontakten. Jeg flyttede, han blev gift… jeg flyttede tilbage, han blev skilt.

  Og så scorede vi hinanden igen 🙂 Vores kærlighed har mundet ud i en smuk datter. Hun er 6 nu, og bare fantastisk 🙂

  Tillykke med Jacob, godt I fandt ud af det igen!

  -K

  • kaathrinejohansen
   Reply kaathrinejohansen 3. september 2013 at 16:09

   Åh, fantastisk historie, og skønt i fandt hinanden igen jo :).

 • Reply Rikke 3. september 2013 at 11:07

  Hvor er det dog sødt og smukt dette indlæg. Nyforelskelse er det fineste i verden.

  Min kæreste og jeg har været sammen i lidt over 7 år; og hver dag med ham er virkelig en gave.

  • kaathrinejohansen
   Reply kaathrinejohansen 3. september 2013 at 16:08

   Årh, tusinde tak Rikke!
   – det godt nok mange år, smukke!

 • Reply Sanne 3. september 2013 at 22:20

  Har været sammen med min kæreste i 4 dejlige år 🙂

 • Reply Sofie Simone 4. september 2013 at 15:52

  Jeg har en kæreste, Emil vi har været sammen i 2 måneder d 15. 🙂

  http://sofiesimone.bloggersdelight.dk/

 • Skriv kommentar