Alle indlæg

On the beach with the girls

11. september 2013

IMG_6409e IMG_6410wwe IMG_6434kk IMG_6451kj IMG_6456jkjj IMG_6458piger IMG_6489llkIMG_6404 IMG_6407 IMG_6412Åh, havde en lidt træls start på dagen idag, da jeg skulle sætte mine kontaktlinser i drillede det, da det er nyt for mig. Brugte næsten 2 timer på at sætte dem i, og derfor kom jeg også forsent igen i dag, men øvelse gør mester som man siger. Men jeg kom op, fik sat dem i, og kom afsted. I dag, var vi på stranden og skulle samle skalder, og sådan nogen ting, og havde heldigvis mig kamera med, som jeg ikke har tit, så vi fik skudt en masse fine billeder dernede, men.. tog bare få af de mange jeg fik taget, hæhæ. Der var ikke engang koldt dernede, som jeg havde troet, da der blæste en smule. Fantastisk vejr. Men synes det var lidt sjovt at vi sad fast i den lille 8 personers bus, så var læren nede og grave hjulet op, imens vi alle stod og stirre på hende, haha. Det da hendes job?;-). God aften til alle.  Hvad synes i om billederne? Nogen der har nogle trick til hvordan man skal sætte de skide kontaktlinser ind? 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar