Alle indlæg

Blogroll

21. oktober 2013

PicMonkey Collagegab PicMonkey Collagehh PicMonkey Collagejj PicMonkey CollagekissDette er ikke en blog anbefaling, det er blot dem jeg har på min blogroll – da de bliver tjekket ud hver evig eneste dag. De er bloggere jeg sidder og læser på en kold efterårs dag, hvor man ikke har andet at lave, end bare at læse blogs og hygge under dynen. I kan finde min blogroll HER, og hvis i endnu ikke kender disse 4 fantastiske bloggere, så kan i klikke jer ind på dem igennem min blogroll. Hvis i ikke ved hvad en Blogroll er, så er det en side man selv laver og kan sætte bloggere ind på, og så kalder man den bare en blogroll. Link din blog nede i kommentaren, så det være du kommer på min blogroll – hvis du altså har lyst?

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar