Alle indlæg

RANDOM FACTS #3

22. oktober 2013

IMG_7617erJeg elsker sort/hvid billeder – de bliver simpelthen bedst. Jeg er meget øm over mit hår, vil helst ikke have det klippet. Jeg overvejer at få min normale hårfarve tilbage, med massere af striber i. Jeg har det overdrevet svært ved at stå op om morgen. Jeg bruger 3-4 mascara, for at ligge det bedst. Jeg bruger næsten ingen penge, og hvis jeg gør er det fordi jeg VIRKELIG tager mig sammen og køber det. Jeg vil gerne have opgraderret mit tøj skab, til flottere og feder tøj. Jeg går mest i sort og hvid – basic farver. Jeg vil gerne ud at rejse, og gerne til de varme lande. Jeg er meget usund, og kan altid spise et stykke kage eller noget slik. Jeg bider negle, og vil SÅ gerne stoppe, er så træt af det. Synes i jeg skal blive ved med at lave Facts about me? Har vi noget til fælles?

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar