ANMELDELSER

lux-case anmeldelse

16. oktober 2013

IMG_7539kkn IMG_7541jgfJeg har idag modtaget dette fine cover fra Lux-case.dk  som jeg skal lave en lille anmeldelse på. For det første synes jeg det er rimlig cool og et super fedt cover. Jeg havde nogle problemer med at få sat snørebåndene ordenligt og det gad ikke rigtig fungere, men til sidst efter nogle minutter fik mig og mor det til at sidde. Det er silikone cover og det skulle være utrolig slidstærkt og godt! Så er der jo også mig der elsker farven blå, og især denne baby blå, love! Jeg er glad for covert, hvis i selv kunne tænke jer dette cover kan i købe det HER til 129 kr. Det er faktisk sat ned fra 170, så skynd jer ind og få jer et super fedt cover! Hvis i vil følge med kan i finde dem på Google + HER, Twitter HER og like deres facebook side HERHvad synes i om covert? Har i cover til jeres mobil? 

Relaterede indlæg

3 Kommentar

 • Reply Cathrine 16. oktober 2013 at 17:27

  Den er faktisk rigtig sød 😉

  • Trinski
   Reply Trinski 16. oktober 2013 at 17:46

   Ja, er vild med den! :-).

 • Reply Natalie Pedersen 16. oktober 2013 at 20:14

  Super fedt cover! Jeg mangler også selv et ligenu.. 🙂

  Kig gerne forbi min blog – http://lifeisfullofbeauty-blogbynatalie.bloggersdelight.dk/

 • Skriv kommentar