ANMELDELSER

Organiqs

14. oktober 2013

IMG_7462gth IMG_7463hhgHar i nogensinde hørt om mærket Organics? Det er et dansk mærke, og endda Økologisk. Jeg havde aldrig nogensinde hørt om det før, men tog chancen og fik lov til at anmelde nogle af deres fantastiske , produkter, som i får lov til at kigge nærmer på, inden for denne måned. Der er Pensler, Foundation, Bronzing Powder, og andre fine sager! Jeg er vild med deres filosofi med at det skal være naturligt og baseret på de aller bedste råvare fra naturen af. De har været længe undervejs med at lave makeup som er økologisk, men nu er de der og de skal helt sikkert have en chance hos mig. Deres serie kan ikke fåes i uendelige farver, da det er skabt med den økologiske tanke, da det er vigtigt for dem bag Organics at vise omsorg til Naturen. Jeg er helt vild med deres koncept og glæder mig til at teste alle deres dejlige produkter jeg fik sendt hjem, så tusinde tak til jer bag Organics. Da jeg fik det ind af døren synes jeg det var sjovt at det ikke var plastisk som på almindeligt makeup, men det er lavet af træ og gode vare. Mig og min mor har ret fascineret af det.  Kendte i allerede til mærket? Hvad synes i om at det er økologisk og tager vare om naturen? 

Relaterede indlæg

2 Kommentar

 • Reply Stine 14. oktober 2013 at 18:37

  Hej, fed blog!

  Deltag gerne i min giveaway – http://wasteyourtimee.blogspot.dk/2013/10/giveaway_10.html

 • Reply Mia 15. oktober 2013 at 3:13

  Ej hvor lækkert! Har vidst læst overfladisk om det rundt omkring, men kender ikke mærket 🙂 Glæder mig super meget til at se når du viser produkterne frem. <3

  Knus Mia,
  http://www.blogaboutmia.com

 • Skriv kommentar