ANMELDELSER

Redbird.dk

10. oktober 2013

IMG_7438ted IMG_7449k IMG_7452kjJeg har fået lov til at anmelde de her super flotte øreringe fra redbird.dk. Modtog idag pakken fra Redbird, og der er ikke engang gået 3 dage tror jeg, så lå’ den ude i postkassen, det kalder jeg god servis, der er ikke noget jeg hader mere end at kende i flere dage på det man har bestilt, og i er gangteret enige med mig, ikke? Men jeg fløj ind og åbnede pakken for at se hvad der var i, og der var den smukkeste kasse med en lille rød sløjfe på, og det er nok en af de flotteste pakker jeg har modtaget eller fået. Det er jo +’ at de giver sig tid til at gøre det. Men inde i pakken var der de sødeste og pæneste hjerteformede øreringe, som jeg bare har forelsket mig i, lige med første øjekast, de er bare sååå fine, synes i ikke? De har så mange smukke øreringe, ringe og ikke mindst armbånd på deres webshop, som alle falder lige præcis i min smag, men elsker det der glintre og glitre – det lige mig, så det ihvertfald ikke sidste gang jeg handler/samarbejder med Redbird.dk. Hvis i vil tjekke deres lækre webshop ud, så finder i den HERHvad synes i om mine nye øreringe? Kendte i allerede til deres webshop? 

Relaterede indlæg

1 Kommentar

  • Reply Kit // A + K = ♥ 12. oktober 2013 at 17:53

    Sikke nogle fine øreringe (:

  • Skriv kommentar