Alle indlæg

What hair products do I use?

17. oktober 2013

IMG_7559jjhj

jeg har længe, og når jeg skriver længe – så er det rigtigt længe, ville lave sådan et indlæg med hvilke produkter jeg bruger til mit hår, og der er også mange der spørger, og fik spørgsmålet igen her igår fra frk mia. Så nu har jeg gjort alvor i det, så kig med hvis i vil vide hvad jeg propper i mit hår og om hvad jeg synes om produkterne og måske hvorfor jeg bruger dem. Der er meget af de samme, men virker forskelligt. Jeg er ikke så god til at uddybe mig så meget, så i må lige bære over med dette indlæg! Håber i kan lide det.

IMG_7554ptofJeg har lagt to forskellige shampoo og balsam op, men det får i svar på i dette indlæg også. Men nu vil jeg gå i gang, så det her indlæg ikke bliver alt, alt for langt, hihi.

Shampoo og Conditioner:
1. Som det første kan i se en Shampoo som er fra Schwarzkopf med mærket Gliss – jeg havde aldrig prøvet den før, men da den var på tilbud, så skulle den da afprøves. Det er en shampoo der repair håret, hvis man har tykt, slidt hår. Mit hår er godt nok ikke tykt, men utrolig slidt af alt den hårfarve, jeg propper i, så denne shampoo bliver brugt flittigt og den dufter utrolig godt. Den har været god for mit hår, og den har gjort det mere blødt i perioder. Jeg bruger denne hver anden dag, for at holde mit hår så sundt som muligt, da det er utrolig usundt at proppe Shampoo og Balsam i hverdag.

2. Jeg bruger også en Balsom/Conditioner fra samme mærke, bare i sort(de havde ikke flere af de guld i balsam) – den skulle også gå ind og repair håret, som jeg virkelig har brug for, til mit hår. Den er til meget skadet hår. den skulle give håret glans og gøre hårets udseende mere behageligt at kigge på. Den dufter godt, nærmest af vanilje, mhm. Den har hjulpet, og gjort mit hår utrolig blødt og dejligt.  Jeg bruger for det meste denne hver anden dag, for at holde håret mest sundt.

5. jeg bruger også denne shampoo fra Lee Stafford med mærket Bleach Blondes – den skulle fjerne de gule toner og samtidig skulle den repair håret. Som i nok kan læse på det hele, så er den til blondt hår, og i starten da jeg brugte den hjalp den, men har ikke brugt den længe, så har ikke holdt øje med om den VIRKELIG fjerner de gule toner, som man får når man farver sit hår blondt. Jeg anvender ikke denne så tit, da jeg for det meste bruger denne efter jeg har farvet hår, som den skulle fjerne de gule toner, der kommer af det – men er en af de heldige der næsten aldrig får gule toner. hihi.

6. Så er der Balsam, også i samme mærke, til farvet blondt hår, som skulle gå ind og genopbygge håret til en salonsmuk farve og den skulle gerne efterlade håret blødt og lækkert – det har de helt ret i mit hår er altid utrolig blødt og møg lækkert efter denne Balsam, og det er et plus for mig, HADER at komme ud af badet med træls hår, fordi en balsam ikke har virket optimalt på mit hår.  Jeg anvender ikke denne så tit, da jeg bruger den mest efter jeg har farvet håret, som den hjælper med at gøre det blødt og lækkert.

Andet:
3. Jeg bruger denne Treatment 1 – efter badet(nogle gange) da den helst skal i håret når det er håndklæde tørret og det skal IKKE skylles ud. Jeg tager altid en lille dråbe på min finger og smøre det i mine spidser og så i mit pandehår – det er så frygteligt slidt, så det får den helt store tur. Jeg bruger det ikke særlig tit, som jeg nok burde for at få den bedste virkning, men når jeg propper det i og det har siddet, er mit hår utrolig blødt, og dejligt, det mærkes ikke rå og tørt, ihvertfald ikke i nogen timer, hihi. Jeg bruger det som en slags hårkur, men det kan man vidst ikke kalde den, men er utrolig glad for produktet, og det er noget jeg godt ville kunne anbefale jer at gå ud og købe. og et stort plus er at der ikke er parabener, SLS, farve, parfume eller allergifremkaldende stoffer deri.

4. Orofluido mask, det er nok det aller bedste jeg har gjort for mit hår, den giver det glans og udstråling. Denne maske skal sidde i håret i 3- 5 for den aller bedste virkning – desværre følger jeg ikke helt det der står, for jeg tager den i som en balsam i badet, som nok er en smule forkert, da den så ikke har nogen virkning rigtigt på mit hår, tror jeg vil til at tage Shampoo hurtigt i håret, og så når det er skyllet ud, vil jeg proppe denne lækre maske i, og lade den sidde i de 3 – 5 minutter, imens jeg måske fjerner mit makeup, og så bagefter skylle det ud, hihi. Det er faktisk en utrolig god hårkur, og så dufter den altså også super godt, det noget jeg går meget op i, der er altså intet værre end en dårlig duft. Denne produkt er nok det bedste produkt til mit skadet og utrolig slidte hår.

7. Jeg bruger også Olien fra mærket Orofluido – som skulle give håret glans og gøre det silkeblødt, og det passer, hvergang jeg tager et par dråber i håndfladen og massager dem ind i mine spidser – så bliver det helt silkeblødt og utrolig lækkert. Man kan påføre det i både tørt og håndklæde tørt hår, hvis i vil se hvordan virkningerne er på dem, så tjek det HER. De har også lavet en lille vejledning med hvordan det skal proppes i håret – perfekt for dem der er i tvivl! Jeg bruger denne her hver anden gang jeg er i bad, nogle gange hvergang, men nu hvor vi går de trælse tider i møde, tror jeg den skal bruges mere flittigt for at den kolde og skumle vejr, ikke skal ødelægge mit hår endnu mere.

Håber ikke indlægget har kedet jer for meget, men det blev nødtil at være en smule langt for at få det hele med. Håber i kan bruge det til noget. og i skal virkelig vide at de to produkter fra Orofluido skulle være super godt for håret, da det er en slags olie, og olier er de bedste – har jeg hørt fra kloge hoveder! Da mit hår er utrolig slidt og tørt fortiden, så har jeg brug for en masse hårkure til det. Har i nogle tip til hvad man skal gøre når ens hår er slidt og tørt? Kender i nogle gode produkter? (i må virkelig gerne svare på dette, for vil utrolig gerne have hjælp, da jeg ikke er den bedste til det.)

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Clara Sofie 17. oktober 2013 at 18:55

  Jeg synes det et rigtig godt indlæg! Det har hjulpet mig meget! Da jeg er meget glad for hårfarve :I

  • Trinski
   Reply Trinski 17. oktober 2013 at 20:40

   Det var godt! Er jeg glad for :).

 • Reply Mia 17. oktober 2013 at 20:59

  Rigtig godt indlæg! Er vild med de lidt mere uddybende indlæg, og især når det omhandler skønhedsprodukter 🙂

  Orofluido bruger jeg også selv. Jeg har hårolien, den krammer jeg også i mine spidser så de bliver bløde samt en smule i det øvrige ‘løse’ hår så det bliver glansfuldt og blødt.

  Andre tips til tørt hår er mandelolie. Kom det i håret inden shampoo. Det er et lækkert produkt. Eller kokosolie. Sov evt med enten mandel eller kokos olie i håret natten over som en langvarig hårmaske. <3

  Lige nu bruger jeg Tigi Diamond, shampoo + conditioner. Det er rigtig lækkert for mit hår. Og så bruger jeg en olie fra Mellisa som hårmaske, eller min mandelolie. Og når jeg er færdig i badet tager jeg enten orofluido eller moroccanoil olie i mit håndklæde tørre hår 😀

  Knus Mia,
  http://www.blogaboutmia.com

  • Trinski
   Reply Trinski 17. oktober 2013 at 21:10

   ja, prøvede for næsten første gang at lave et indlæg der var mere uddybende indlæg, for det har folk efterspurgt flere gange! 🙂

   Tak for tips, dem vil jeg prøve snarest smukke!

   Og vil ihvertfald os have fat i Moroccanoil olie!

  Skriv kommentar