Alle indlæg

Black love

22. november 2013
black love

Jeg elsker især farven sort, og hvis i spørger mig, kan jeg ikke svare hvorfor? Farven sort har bare altid været i mit tøjskab og det endda det meste, der er sort eller så er der sort på. Jeg har tre farver jeg bære, og det er bascis farver, altså Sort, Hvid og grå – elsker de tre farver, og det er også de farver der er mest af i mit tøjskab. Jeg har lavet mig en lille fin collage fra Nelly, hvor jeg har fundet ene sorte ting, fordi det er lige mig, og især her til vinter, hvor kulden tager over. Hvis i vil ind på tingene, så skal i bare trykke på billedet, så kommer i direkte videre til stedet, hvor i kan se hvad tingene koster, hvis jeg ikke gætter helt forkert. Er der noget fra collagen, som DU kunne tænke dig? Hvilken farver er der mest i dit tøjskab? 

Relaterede indlæg

3 Kommentar

  • Reply Mia 24. november 2013 at 0:10

    Rigtig flotte sager du har fundet. Jeg ELSKER sort – Går faktisk ikke rigtig i andet. En dårlig vane, men jeg føler mig tilpas i det. Jeg får mine farver via mine neglelakker <3

  • Reply Ida / Fashionlab 24. november 2013 at 18:25

    Jeg er ret vild med toppen fra Vila, altså nummer syv. Den bil være så lækker med et par jeans og et par hæle til en aften i byen 🙂

  • Reply Dea Marie 26. november 2013 at 17:44

    Er vild med dem allesammen! Gid jeg havde some moniters…

  • Skriv kommentar