Alle indlæg

My new BH

5. november 2013

IMG_9024h IMG_9027jk IMG_9028jj PicMonkey CollageerwJeg har i en længere periode gået og manglet nye Bh’er(troede jeg). I fødselsdags gave har jeg fået denne søde lyserøde og smarte Bh, som jeg er vildt glad for – den er så fin og rigtigt god at bærer! Jeg fik også en blå, og en til i denne farve her! den blå kan i måske få af se en anden gang. Hvad synes i? Har i det ikke også sådan at i altid mangler nyt undertøj? Vil i gerne se den blå også?

Relaterede indlæg

7 Kommentar

 • Reply Cecilie 5. november 2013 at 19:52

  BILLIGE GODE BH’ER

  Jeg kender løsningen, h&m’s bh’er er billige, men hvor hurtigt går de ikke i stykker, og til piger med større bryster kan man ikke få bh’er der. Jeg ved hvor man får de perfekte bh’er. Hunkemöller, er forholdsvis billigt og deres bh’er er perfekte. jeg vil væde med der er en bh til alle!! Hunkemöller er så godt! Og billigt. Se bare deres hjemmeside her Hunkemöller.dk. Er du ligesom mig ikke den største internet snopper, så ligger der en del butikker rundt i Danmark. PIGER HUNKEMÖLLER!<3<3

  • Kathrine Johansen
   Reply Kathrine Johansen 5. november 2013 at 20:43

   Jeg har desværre ikke så store bryster, så kan nemt finde en Cecilie, men godt tip og råd :-).

 • Reply Mia 6. november 2013 at 2:01

  Rigtig flot BH 🙂

 • Reply Stine // KISS KISS BANG BANG 6. november 2013 at 15:38

  Den er rigtig fin! <3

 • Reply sofie 6. november 2013 at 18:44

  Super flot farve Bh, den er super lækker!
  Mange tak for den søde kommentar på min blog, den fik smilet frem!
  Hav en dejlig aften.
  Knus

 • Skriv kommentar